Hőszigetelt üveg beépítés


Régi nyílászáróink,utólagos gumi szigetelése mellett ajánlunk hőszigetelt üveg beépítését is. A régi 3mm üvegfelületeken távozó meleg levegő is nagy energiaveszteséget jelent. A klasszikus kapcsolt gerébtokos, pallotokos és még sorolhatnám ablakok üvegfelületén is jelentős meleg távozik. Cégünk vállal utólagos hőszigetelt üveg beépítését.
Hol érdemes ezt alkalmazni?

Régebbi épületek esetén ahol nagy üvegfelületek találhatók és nagy összegű beruházás lenne a teljes nyílászáró csere. Fiatalabb épületeken ahol ahol már hőszigetelt üvegek voltak beépítve,de azok közei már párásodnak,elszíneződtek.

Beépítés előtt meg kell bizonyosodni az ablakok állapotáról,azok terhelhetőségéről. Amennyiben a nyílászáró szerkezete lehetővé teszi akkor lehet beépíteni az új hőszigetelt üveget. Kizáró ok:korhadt szárny és tok részek,nagyfokú vetemedések,csapozások előregedése,szerkezeti gyengeség, amelyekről  személyes felmérés során győzödünk meg:

Szerelés:
             A régi üvegfelületek kibontása
             Gittfalcok takarítása,síkba marása
             A keret beszegezőlécezése külső oldal rögzítése
             Hőszigetelő szalag felragasztása
             Hőszigetelt üveg elhelyezése, rögzítése szílóplasztal
             Belső oldal beszegezőlécezése
             Üveg felület szílóplasztal való rögzítése

Műanyag nyílászáró szigetelése,szervizelése,utólagós beállítás
Sokszor tapasztaltuk, hogy néhány éves műanyag nyílászárók is húzatolhatnak.  Ezek szakszerű beállításával, pontos csukódás,vasalatok átnézésével és elsősoron szigetelésűkkel  gyorsan vissza lehet állítani eredeti állapotukat. Gyakori probléma a körbegumizási pontok zárásának hiánya.

A gyári gumi merev rideg és ezáltal nem tökéletes a tömítése,ezeket cseréljük egy lágyabb,nagyobb keresztmetszetű gumira amely biztosítja a tökéletes szigetelést és a könnyebb kezelhetőséget. A kis összegű befektetés gyorsan megtérül

Kérjen ajánlatot tőlünk ! Az ajánlattétel a helyszínre kiszállással együtt díjmentes! Szívesen vesszük megkeresését! Kattintson ide az ajánlatkéréshez!
Ajánlatkérés
Nyílászárócsere falbontás nélkül