Error: GD2 library does not support JPG!

Konyhabútorok gyártása

     
Kedves érdeklődő! Tisztelt látogató!

Manapság mindenki szép, ergonómikus és természetesen a kialakítási költségekben is megfelelő konyhát szeretne. Nem egyszerű döntésket kell meghoznunk. Egy minden szepmpontból megfelelő konyhabútor megtervezése mindenképpen odafigyelést, számolgatást és tervezgetést igényel. Sok mindent kell mérlegelnünk. Anyagválasztás, színek, formák, stílusok stb. Számunkra, a Mesterholz szakembereinek a legfontosabb, hogy Ön a konyha átvételekor jóérzéssel pakolja be az edényzetet, kellékeit és kényelmes konyhát vehessen birtokba, ahol szívesen tartózkodik. Konyhabútorának látványtervét igény esetén térítésmentesen készítjük el!

Színválasztékunk kötetlen. A megbeszélt munkafelmérésre anyagmitákat viszünk. Tegyen bennünket próbára! A látványterv mellé természetesen egy kedvező konyhabútor árajánlatot is teszünk.

Mi segítünk megtervezni pontosan azt a konyhát, amit Ön megálmodott! Nem kell ragaszkodnia konyhabútor szabványokhoz, de természetesen az előre gyártott konyhák felépítését is vállajuk (pl. IKEA konyhák szerelése).

Konyhabútor tervezéshez keressen telefonon időpontegyeztetéshez, vagy ha nincs ideje, akkor küldje el a konyhája méretit, esetleg egy skiccet.

Egyedileg tervezett és gyártott konyhabútorok elsődleges célja a megrendelő konyhájának legpraktikusabb és tökéletes helykihasználása , a korpusz (bútor váza) helységhez igazítva(csövek, szerelvények, dugaszolóajzatók).

A konyhabútor "lelke"a front ajtók. A felmérés és tervezés során látványtervvel igyekszünk segíteni a tökéletes kialakítás érdekében. Konyha ajtóink a klasszikus fakeretestől a legmodernebb kivitelig készülnek akár magasfényű, antikolt, homokszórt kivitelben.

A konyhabútorok vasalatai egyedi igény alapján kerülnek kiválasztásra.Munkalap megválasztás kölönböző termék minták alapján. Konyhai eszközök(mosogató tálca, konyhai gépek:sütő beépíthető mikro hütő. Beszerzésében szakmai jártasságunkal tudunk segíteni, beszerzését a megrendelőre bízva.

A fogantyúkat a megrendelő tudja kiválasztani a kb 10 fajta mintából. Felületkezeléskor nagy gondot fordítunk a megfelelő felületkezelő anyagok kiválasztására, a nagyobb igényhez viszonyítva (gőz, vegyszerek)

Színmintákkal és elkészült termékeink fotóival tudunk segíteni a színválasztásban.
Konyhabútorok galéria:


Címkék:
Egyedi konyhabútor, konyhabúrot gyártás, konyhabútor összeszerelés, IKEA-s konyha összeszerelése, konyha látványtervek, konyhabútor rendelés, konyhabútor vásárlás, asztalos konyhabútor
Ajánlatkérés
Nyílászárócsere falbontás nélkül