Megéri-e felújítani nyílászárót?

Sokak életében eljön az idő, amikor nyílászáró ( ajtó-ablak) cseréjén vagy felújításán gondolkodik. A cserét vagy felújítást természetesen sok tényező befolyásolhatja.

Az energia ára az egekben, rossz nyílászárókkal meg csak az utcát fűtjük. Ha nincs keretünk új ablakra - ajtóra, ideális megoldás lehet a régi nyílászáró felújítása.

Vannak olyan esetek is, amikor ingatlanunk eladásán  gondolkodunk és éppen ezért nem szeretnénk további pénzt és energiát beleölni új nyílászáróba. 

Miért újítsjuk fel nyílászárónkat és miért éri meg a felújítás? 
Egy ház ( vagy lakás ) fenntartási költségét tekintve az egyik legdrágább a hőenergia. Éppen ezért különösen fontos, hogy  a drága energia ne szökjön el. A magas fűtésszámla akár már a következő hónaptól jóval alacsonyabb lehet. Az elöregedett nyílászárók résein távozik a meleg? Beáramlik a por, a zaj és a hideg levegő? Ezekre megoldást jelent az ablakok szigetelésével 2-4 C-al melegebb lakás érhető el. A kis összegű befektetés a kisebb fűtésköltségen viszonylag rövid idő alatt megtérül.

A MESTERHOLZ Kft. vállalja régi nyílászáróinak bemarásos technológiával történő felűjítását. Cégünk előzetes felmérés és ajánlattétel után folyóméterben ad ajánlatot Önnek. A régi elhasználódott ( korhadt , leváló farészeket) faanyagot javítjuk, cseréljük, pótoljuk. Az abalküveget rögzítjük , a vasalatokat igény szerint cseréljük.

Hívjon minket a megadott elérhetőségeken az ország bármely területén!

Kérjen ajánlatot tőlünk ! Az ajánlattétel a helyszínre kiszállással együtt díjmentes! Szívesen vesszük megkeresését! Kattintson ide az ajánlatkéréshez!
 
Cimkék: Régi nyílászáró felújítás, nyílászáró felújítás árak, ablakszigetelés, ajtószigetelés,  nyílászáró sziegetelés árak, bemarásos szigetelés, ablakfelújítás bemarásos technikával

 
Ajánlatkérés
Nyílászárócsere falbontás nélkül