Error: GD2 library does not support JPG!
Szeretne akár 1 nap alatt komplett ablakcserét mindenféle felfordulás nélkül?

A tokbontás nélküli technológiának köszönhetően nincs szükség falbontásra. Megspórolhatja a kőműves költségét. Nincs szükség külső vagy belső falfestésre sem. A technológia lényege, hogy régi nyílászárójának a tokszerkezetét meghagyva, kivágjuk a régi ablakot és megfelelő előkészítés ( hőszigetelés, vízelvezetés) után az Ön által kiválasztott és előre legyártott nyílászárót a régi ( de megfeleően ép) tokba beépítjük.

A beépített nyílászárót kivül, belül leszegjük, az esetleges könyöklőket, kávaboratásokat felújítjuk. A beépítés minden típusú lakásban, házban elvégezthető, ahol a régi nyílászáró tokszerkezete megfelelő épségben van ( nincs szétrohadva, elérve stb.), ebben az esetben nem javasoljuk ezt a technológiát.

Az ilyen technológiával cserélt nyílászáróknál ugyanúgy bármilyen nyílászáró közül választhat ( fa vagy műanyag). A kicserélt nyílászáró telejesen egyenértékű a hagyományos falbontásos technologiával cserélttel.

Technológiai leírás:Alkalmazási terület:Főleg felső redőnytokos ablakok esetében,ahola káva visszavakolása és a redőnytok beépítése elég komoly költséget jelent.Helyette alkalmazzuk a tokba építés technikáját.
 
Folyamata:A régi ablakszárnyak eltávolítása.Diópántok levésése,levágása.A régi tok átvizsgálása,annak kifúrása,a fal a tok közötti részek szigetelése,purhabbal. Az új modern nyílászáró tokba rögzítése,csavarozással,és purhabbal.Régi tokrészek burkolása színazonos szegőléccel.Széles mutatós párkánnyal. Redőnytok borítása,új szigetelt burkolattal.Kérésre a régi redőny helyére új redőnyt építünk be így,régi redőnyünk helyére az új nyílászáróinkhoz modern megjelenésű redőnyt kapunk.
 
Előnyei rengeteg por és kőműves munka megkerülése. A régi tok borításával,esztétikus megjelenést kap az új nyílászárónk.Az ablakok jellege megőrizhető.

Kérje ajánlatunkat. A helyszínre kiszállás, műszaki vélemény és ajánlattétel díjmentes!

Kérjen ajánlatot tőlünk ! Az ajánlattétel a helyszínre kiszállással együtt díjmentes! Szívesen vesszük megkeresését! Kattintson ide az ajánlatkéréshez!


Előtte- utána képek:

 Ajánlatkérés
Nyílászárócsere falbontás nélkül